torsdag 18 mars 2010

Skolfoto

Imorse låg ett mail från Tess & Viktors lärare. Blev först lite orolig att det skulle stå nått tråkigt. Tess och Viktor har inte riktigt sköt sig den sista veckan. De lyssnar inte och gör inte som lärarinnan säger.

Som tur var va det inget tråkigt. Det var däremot några foton hon knäppt på barnen. Ett av dem fastnade jag för och tänkte visa er:Denna bild är tagen på eftermiddagen. Jag kan se det då alla barnen är svettiga samt att Viktor bär sina privata kläder. Som jag nämnt tidigare så duschar Viktor varje dag efter han sovit middag. Då tar han på sig kläder som han själv valt ut på morgonen (och detta kan ibland se väldigt lustigt ut).

♥♥♥ ♥♥♥

I tisdags kväll hade vi åter igen ett litet kalas för Tess. Det var ju då hennes riktiga födelsedag. Hennes önskemål om tårta var att det skulle finnas körsbär på den. Så det fick bli en glasstårta ifrån Swensens. Att hon bara åt körsbären ska jag komma ihåg till nästa år. Då ska hon få en burk inlagda körsbär istället för en dyr glasstårta!Njut av dagen!

Inga kommentarer: