onsdag 24 mars 2010

Electrolyte drickes flitigt

Just nu är det jättevarmt här! Det är inte ens roligt varmt längre. Bara jobbigt. Kan inte sova om nätterna, trött hela dagarna, airconditon klara inte av samma tempo dvs det är varmt hemma och på kontoret.

Viktor har varit hemma idag oxå MEN han har ingen som helst tendens till feber eller sjuk. Jag tror bara att han blev "överhettad" igår på skolan.

Just nu dricks det mycket electrolyte här hemma (vätske ersättning).

Den här tiden på året brukar normalt sätt fortfarande vara okej, men i år har värmen verkligen kommit tidigt. Det har inte regnat på jag vet inte när. Så vattenbristen är hög.

Vi har inte haft något vatten på restaurangen på snart 2 veckor. Så vi får beställa en vattenbil 2 ggr om dagen som kommer och fyller våra vattenbehållare. Detta händer varje år. Vi har en vattentank på vårat tak här hemma, tack och lov för annars hade vi stått utan vatten för jämnan. De stänger av vattnet på dagen och sätter på det nattetid så det är då våran tank fylls på.

Just nu sitter barnen och tittar på TV i väntan på att solen ska gå ner lite mer från himle,n så att vi kan gå ut och leka på gatan. 10 minuter till och det är skugga :)

Kram

Inga kommentarer: