fredag 16 september 2011

Yummy, svensk frukost.


Yummy, svensk frukost!


Hej från Sverige,

Flygresan gick jättebra. Planet var inte mer än halvfullt så jag fick 3 säten för mig själv. Med iPaden i handen, ryggläge och 3 avsnitt av Bachelor Pad så gick flygresan fort. Jisses vilken lyx att flyga utan barn. Kan sova när man vill sova. Kan kissa när man vill kissa. Kan göra vad man vill (inom flygplanets väggar) när man vill. LYX!Igår morse vid 7 på morgonen landade vi och tog oss direkt till Globen Hotel. Där fick vi det mindre glada nyheten att incheckningen kunde ske kl. 15.00. Suck.

Så det var bara att ställa in väskorna i bagageutrymmet och bege sig till shoppingscentret brevid och slå ihjäl några timmar.

Vid 14.30 fick vi rummet och jag tog en snabbdusch. Sedan kom vackra, goa, härliga Anso-Anna och hämtade mig. Det var såååååå kul att få träffas i "real life". Anna var precis som jag trodde. Det kändes som om vi känt varandra i evigheter. Hennes familj var precis så härliga som de är på bloggen!

När jag började blogga för ett par år sedan så trodde jag aldrig att jag skulle få vänner genom bloggen. Vad fel jag hade!

TACK Anna för en kul eftermiddag/kväll hemma hos dig!

Idag är det fredag och jag har ätit filmjölk! Fy fabian vad filmjölk är gott! Det är något jag saknar i Thailand.

När jag kom tillbak till mitt hotellrum så hade städerskan varit här och städat. Tror ni inte hon lämnade fönstret öppet. Vet ni hur kallt det är på mitt, tidigare varma, hotellrum? Jättekallt :(

Om en stund kommer mina reskamrater hit. Två amerikanare som jag ska ta med mig ut på stan och visa vår vackra huvudstad. Vad jag ska visa vet jag inte riktigt... Det blir nog en sväng till gamlastan och fika. Fika är viktigt att visa. Att fika är svenskt.

Kram från en kall med glad Sara

Ps. När vi landade i Stockholm sken solen och det var jättehärligt höstväder. När vi några timmar senare lämnade shoppingcentret var det grått, regn och blåsigt. Då kände jag att jag kommit till Sverige ;) Ds

7 kommentarer:

Mamma Russin sa...

Välkommen hem gumman.. :)

Linda sa...

Välkommen till kalla sverige. En viss skillnad i klimatet är det ju, men är det över 14 grader funkar T-shirt hihi
Hoppas du haft en bra dag på stan och kanske hittat ett och annat fynd.

Har fortfarande inte helt bestämt hur det blir till helgen, men vi gör så gott vi kan för att kunna åka. Annars får du gärna komma hit.
Kram

Anna S sa...

Jag är så glad att jag fick träffa dig i torsdags Sara!!
Jag kände precis som du att var hur go som helst och jag kände mig så bekväm i ditt sällskap. Precis som om du har en gammal god vän :).

Nathalie hade på sig den fina klänningen på familjekalaset igår och hon var så fin - tack för den!!
Koala-kakorna hade en rykande åtgång och var mäkta populära :).

Hoppas det går bra på mässan!!

Puss o kram

Anna S sa...

Saknar dig vännen!
Hoppas du har det bra med släkt och vänner norröver!

Stor kram

Helen sa...

Hoppas du får en fin semester och att du inte "fryser" ihjäl :P.

Jag har följt din blogg ett längre tag nu och tycker det är så roligt att läsa om eran vardag.

Du har en liten utmaning inne hos mig :D

Kramar

Anonym sa...

Hej Sara
Kram Mormor

Anonym sa...

ggggg