söndag 14 mars 2010

Campingen

Det var en trött mamma och en trött pappa som kom hem igår morse. Barnen lyckades sova hyffsat bra i tältet. Det var bara vi vuxna som låg och snurrade runt hela natten. Det var varmt i tältet!!

Campingen var väldigt lyckad. Barnen älskade det!

Vi slöt upp på eftermiddagen (de stora barnen var där hela dagen och började dagen med en vandring till campingplatsen och under dagen hade de lektioner i natur, renhållning osv) lagom till det var badning på schemat. Det var extremt lågt vatten när de skulle bada så de fick gå vääldigt långt för att kunna doppa sig.

Efter bad var det duschning och lite fri lek.Karaoke maskinen installerades så barnen skulle kunna sjunga och spexa. Vad karaoke har med camping att göra förstår jag inte men det är thailand.... Thailändare är tokiga i karaoke. Personligen avskyr jag karaoke!Sedan var det dags för barnen att återgå till sitt lag. De var indelade i grupp röd, grön, gul. Nu var det dags för att laga mat och det var matlagningstävling. Barnen lagade laxsmörgåsar, Lab gai (en spicy kycklingsalad) och tonfisksallad. Sedan skulle vi vuxna smaka och utse en vinnare.Det finns en regel som man inte ska bryta - Ät aldrig mat som tillagats utav barn! Det gjorde vi dock alla och det slutade med att alla blev magdåliga. Så toaletterna användes flitigt på morgonen... Jag och Stefan spenderade hela gårdagen mellan soffan och toan.... hehehe.

Att må dåligt och det är thai-toa är inte heller så kul...


Det här var dusch, toalett och handfaten för flickorna.

På kvällen var det lek och sång och dans. Barnen hade roligt.
Efter en sömnlös natt så var det en tidig morgon och jogging på stranden. Jag var fotograf och slapp springa :)

Det var m.a.o en lyckad camping!

Igårkväll hade vi staff-fest på restaurangen och om några timmar ska vi ha barnkalas för Tess. Jag får återkomma imorgon med lite fler bilder och uppdatering om helgen.

Kram på er alla!

Inga kommentarer: