söndag 25 oktober 2009

Barnen hemkomna

Det blir inte alltid som man tror...

En timma efter mitt inlägg ringer Ma (mamman i thaifamiljen) och säger att Viktor har feber och vill åka hem. Hon talade även om att Tess varit sjuk på fredagen men var åter feberfri. Det vara bara att sätta sig i bilen och köra och hämta de små liven. När jag kom fram möttes jag utav två små kottar som springer ut från huset och ropar MAAMMMMAAA MAMMAAA med stora leenden på läpparna.

När vi kom hem stod maten på bordet och väntade på oss. Det kallar jag service. Mannen hade lagat spagetti och köttfärssås. Sedan blev det lördagsgodis och lite TV-tittande och mys i soffan.

.
.

Idag har mannen åkt till Kho Lanta och jag är hemma med kidsen. Viktor ligger just nu och sover. Han var lite trött efter att vi spenderat förmiddagen här hemma på tomten. Kidsen har badat i vattenslangen samt en gammal liten badbalja som jag använde när barnen var bebisar. Själv så tog jag ett ryck bland mina blommor. Jag hittade faktiskt några blommor bland allt ogräs ;)

I eftermiddag ska vi in till grannen och leka en stund. Annars har vi inte mycket inplanerat, vilket är skönt.

.
.

Jag borde sätta mig ner och planera kommande lördags party. Jag och min kanadensiska väninna ska fixa Halloween party för barnen. Så nu måste jag komma på lite roliga aktiviteter som vi kan göra.


Någon som har några bra tips på pyssel för barn mellan 4 -11 år. (De behöver självklart inte göra samma pyssel).

Kram
Sara

Inga kommentarer: