söndag 6 juni 2010

Söndag

Idag har det regnat till och från hela dagen och kvällen. Jag och barnen var och fixade lite ärrenden sedan åkte vi hem till en annan Sara och fikade. Hon är oxå från Sverige och har sin 11 åriga dotter på samma skola som Tess & Viktor. Enda skillnaden mellan oss är att jag har svensk man och hon thailändsk.

Eftermiddagen har spenderats här hemma. Viktor sov länge och vaknade med feber. Skulle inte förvåna mig om han går och blir sjuk och blir hemma imorgon. Nu när skolan börjar igen, som han har längtat efter. Han har inte haft lika många aktiviteter som Tess haft under veckan och han har frågat varje dag om det är skoldag.

Tess har fått upp ögonen för dataspel. Jag visade henne Bolibompa sidan och jisses vad hon fastnade. Hon fixar det själv oxå, vilket är skönt. Enda nackdelen är att min dator blir upptagen! Tur att jag har min iPhone :-)


Förresten någon som känner till någon mer förskolebarn-spel på datorn, hojta gärna till!

Ikväll har jag kört en röjning bland barnens 1000 leksaker och skit. Försökt organiserat dem lite bättre. Ska bli skönt att flytta och få göra en riktig utrensning.

Så här ser det ut på husbyggarfronten just nu:

Den bilden får nog bli senare för blogg.se totalvägrar...

Nu väntar sista avsnittet av Bachelor!Inga kommentarer: