fredag 11 juni 2010

2 månader kvar

Idag är det fredag heeela dagen :-)

Vi har varit vid huset och gått igenom med elektrikern hur elen ska dras. Vi tyckte inte alls likadant så det blev ganska många ändringar.

Vi var där igår oxå och då gjorde jag en liiiten ändring till. Jag bad dem göra en lite skiljevägg på ca 90 cm som ska vara mellan vardagsrummet och matplatsen. Anledningen är att det är en nivåskillnad på ca 40 cm mellan vardagsrum och matplats och jag är rädd att barnen ska ramla där hela tiden. Samt att det ser snyggare ut (hoppas jag).

Idag gjorde jag ytterligare en liiiten förändring. Jag satte upp en till vägg vid entrén. Det var helt öppet tidigare så man kom direkt in i vardagsrummet. Nu gör jag en liten kort vägg så man känner att man har en hall.

Nu tror jag att jag är färdig med ändringarna -hahaha.

De har kommit riktigt långt nu. Husprojektägaren säger att det ska vara klart om 2 månader!!! Fast det tror jag inte riktigt på. För om han lyckas hålla tidsplanen så är han den första som någonsin gjort det under mina 9 år i Thailand!

Nu håller de på att "sätta puts" på väggarna. Idag när vi var där höll de på med trappen:

 

Jag längtar tills jag ska få hänga upp min "maskros lampa" från IKEA som jag släpade med mig från Singapore. Min make är fortfarande skeptisk men jag vet att det kommer att bli såå bra. Kan det bli annat än snyggt med denhär lampan??Nu ska jag och Maken åka till "Home Pro" och kolla på duschhandtag. Vill bygga in duschslangen och bygga så att duschhuvudet kommer ifrån taket. Det tycker iallafall jag är snyggt.

Tjingeling

Inga kommentarer: