fredag 25 juni 2010

Glad midsommar

Glad midsommar vill jag önska er alla!! Jag håller tummarna för att du ska få strålande sol och värme och en underbar dag!!

Vi firar inte midsommar alls så för oss är det som vilken annan fredag som helst. Vi ska grilla och sedan blir det väl lite lek med barnen och sedan slockna framför TVn.

Saknar jag midsommar? Nä eftersom man inte blir påmind om midsommar (bara här på bloggen). Det är inte så att man sitter på fikarasten och pratar om vad man ska göra över midsommar helgen. Jag tror säkert att vi hade firat den om det funnits mer bofasta svenskar i Aonang. Det är jättemånga svenskar som bor här över vintern med bara ett fåtal året runt. De som bor här året runt har bott här så länge och kommit bort ifrån midsommartraditionerna.

När vi är i Sverige under midsommarhelgen firar vi självklart midsommar. Det är en underbar helg som vi då brukar spendera i sommarstugan utanför Stöde. Stugan ligger ett stenkast från en liten sjö och ja, det är underbart där uppe.

Nu ska jag åka iväg på PA-meeting (Parents Association).

Förresten, i förmiddags var vi inne i Krabi och skrev på banklånet så nu har man skuldsatt sig oxå. Får man vuxenpoäng nu??


Ungefär 1 år gammal bild. Före Viktor gick på kindergarten.

Njut av midsommaren!

kram


Inga kommentarer: