söndag 4 april 2010

Ny tjej & sleep-over

Idag var vi hos frissan.

Den här gången var det Tess tur att inta frisörstolen. Hon var väl inte så road. Hon var ganska irrriterad på sin mor. Hon tycker jag är elak som tvingar henne att klippa sitt hår, när det äntligen har börjat bli lite längre.

Jag tycker personligen att hon blev mycket finare nu när hon fått bort sina små hårtestar/stripor av hår.
Jag har precis varit inne hos granne och lämnat Tess övernattningsväska. Hon ska för första gången sova över hos en kompis. Att sova borta är inget nytt. Det har hon gjort massor utav gånger. Men att sova hos en kompis är helt nytt och spännande. Jag hoppas att de två små tjejerna får en kul och mysig kväll tillsammans.

Jag, Viktor och Maken ska åka till Tesco och handla mat. Samt köpa en ny mobil åt Maken. Hans är totalt utnött och nu fungerar den bara när den själv behagar.

Jag vill oxå ha en ny mobil. Jag vill ha en iphone. Men det får helt enkelt vänta. Om 5 dagar åker vi till Singapore och då lär jag vilja shoppa en massa saker där. Samt om vi ska köpa huset så behövs det dras ner på utgifterna och en iphone är verkligen längst ner på listan. Av någon anledning hamnar den hela tiden längst ner på listan?!

Imorgon kommer Makens partner kompanjon. Jag har gått omkring och sagt Makens partner jättelänge tills Maken var så snäll och upplyste mig om att så säger man inte på svenska. hahha ibland blir man lite blind i språket och det händer titt som tätt att man översätter ord lite tokigt mellan språken.

Nu ska jag skriva upp det sista på mat-inköps-listan. Gör du en inköpslista? Jag har alltid en liten lapp på bardisken där jag skriver upp saker som måste handlas.

Njut av söndagen,
Sara

Inga kommentarer: