fredag 19 februari 2010

Spikmattan väntar

Idag har det varit en hektisk dag på jobbet. Eftersom barnen haft lov den här veckan har det inte blivit mycket tid för jobbet. Så det var mycket som skulle fixas på ett fåtal timmar.

Åkte ner till stranden runt 16.30 för att hämta barnen och då var det några vänner där som sedan 3 år tillbaks bor i Kina. Så det blev ett par timmars surrande med dem.

När vi kom hem kom grannen direkt och ville träffa kidsen. Snabb middag och sedan snabb ut och cykla på gatan tills myggen började komma och mörkret tog överhand. Då fortsatte lekandet hemma hos oss. Vid halv åtta gick grannfrun och dottern hem. Då var det dags för badning och nattning. Då upptäckte jag att Viktor har feber. (Kanske inte så konstigt att han varit gnällig idag...) 

Jag hann få kidsen i säng till 20.00 då mitt Tv-program började-hehehe.Ni vet Robinsson. I USA kallas det Survivor och de "firar" nu säsong 20. De har tagit tv-tittarnas favoriter samt hatobjekten och satt dem i 2 lag - "Hjältar" mot "Skurkar". Jag har sett väldigt många säsonger under åren så jag känner igen de flesta deltagarna. Kul, kul.

Nu väntar min ena julklapp på mig. Herr Spikmatta, som jag fick av Stefan.Imorgon blir det stranden en sväng, för att träffa min vänner igen (de som bor i Kina). Jag hoppas att Viktor är feberfri och pigg. Orkar inte ha ett sjukt barn just nu. En veckas skollov tar på mina krafter.

Godnatt. 

Inga kommentarer: