söndag 7 februari 2010

Massage i Thailand - underbart

Tittade bland lite gamla bilder och hittade ett gäng bilder som tillhörde vardagen för Viktor (före han började på kindergarden).

Varje dag fick han massage på stranden och han älskar det.
När vi nu åker ner till stranden på helgerna och det är dags för Viktor att sova middag, så kan han fråga om han kan få lite massage. OCH han får aldrig ett nej.

Snacka om bortskämd kille!!!


"Ma" vet vad hon gör. Som jag skrev tidigare så är Viktor van vid massage och thaimassage kan ibland se lite "våldsam" ut men Viktor vet vad som kommer att ske och han gillar det.

Vem gillar inte att få massage???

Här i Aonang kan man få massage i alla olika prisklasser. Jag har varit på väldigt många olika massage ställen genom åren och du kan få en riktigt bra massage på det allra enklaste stället. Man behöver inte gå på ett riktigt Spa för att få en bra massage.

"Lilla prislistan i Aonang"

Thaimassage ligger runt 250 Baht/timmen
Olja eller aloevera massage runt 300 Baht/timmen
Ansikts massage 250 Baht/20-30 minuter
Fotmassage 300 Baht/timmen

Sedan brukar massören alltid lyckas sälja in en fotskrubb
(som de flesta turister faktiskt behöver) för 200 Baht.


Nu säger jag inte att ett Spa är fel!!

 Några timmar på ett Spa är självklart helt fantastiskt härligt och en helt annan typ av upplevelse. På ett Spa får man en helt annan service och upp-passning. Det är lugnt och tyst, härlig bakgrundsmusik och du känner lukten av (oftast) citrongräs och ingefära. Belysningen är dämpad och efter massagen får man oftast ett klassiskt kallt te med en bas utav citrongräs. Åh, nu blev jag sugen på att gå på Spa!

Nu väntar Gordon Ramsey och "Hells Kitchen" samt en chokladpudding på mig :)

Önskar er alla en härlig söndag.

Kram


Inga kommentarer: