söndag 28 februari 2010

Gårdagens barnkalas


Igår var vi på 5 års kalas hos en av Tess bästa/inte alls-kompis. Jag skriver så för varannan dag är de bästa kompisar medan nästa avskyr de varandra. De är 2 små tjejer med starka viljor och båda är tävlingsinriktade och tar inte den andras order. Så för de mesta är de ovänner...

Igår var de bästa kompisar...
1. Tess med sina 2 bästa kompisar. Vänstra tjejen är födelsedagsbarnet och till höger har vi en tjej som gör allt som Tess säger... Inte så bra, men de är aldrig ovänner... hmmm. Födelsedagsbarnet är från Schweiz och pratar franska och engelska. Den andra tjejen är thai/dansk. Så när Tess pratar med den schweiziska tjejen så pratar de engelska och med thai/danska tjejen pratar hon thai. Härlig mix när de leker :)

2. Studsmattan har gjort entré i Thailand fast inte alls i samma utsträckning som i Sverige. Vid närmare eftertanke så vet jag bara en till familj som har en.

3. Föräldrarna spelar Boule. Här är det min tur. Tjejerna mot Killarna. Vi hann inte kora någon vinnare....

4. ....för helt plötsligt så hade barnen bestämt sig för att bada (trots föräldrarnas nekande). Är det barnkalas så är det. Låt barnen har roligt. Underkläderna torkar.

5. De små barnen lekte i jacuzzine medan de stora badade i den djupa delen. Det var svårt att få upp dem när det var dags för middagen, men det lyckades.

Det var en mycket trevlig kväll och jag tror alla var nöjda. Barnen lekte och sprang omkring och härjade medan vi vuxna satt och drack öl och åt och åt.

Vad gjorde du igår?

Inga kommentarer: