onsdag 11 november 2009

Barnens önskelista del 1.

Jag skulle så gärna vilja ge Tess ett dockskåp i julklapp.

Tyvärr så hittar jag inga fina här. Thailändska barn leker helt klart inte som våra barn. När jag tänker efter så har de inte speciellt många leksaker och absolut inte ett eget rum. Barnen leker med det de hittar på marken så som pinnar, burkar och 20 bahts leksaker från Seven Eleven.

Så det är mycket svårt att hitta bra och fina leksaker här. Det går alltid att få tag på saker MEN det kostar minst det dubbla i förhållande till sverige eller så är det skitleksaker från Kina.

Min klara favorit bland dockhusen i sverige är Lundby Småland

Det är en riktig klassiker och det bästa av allt är att den följer trenden och förnyar möbler, tapeter, lampor till och med människornas kläder och frisyrer förändars.

Så här ser de ut i Thailand (de bästa jag har hittat):

Vad sägs om den sista - Green Doll House - med solcellspanel på taket, vindfångare, källsortering osv. Här ska barnen lära sig i tid,haha.

Vad tycker ni? Jag tycker de ser helt fel ut. De ser liksom inte ut som hus och är väldigt "grova". Det possitiva är att de är miljövänliga då det är gjorda av gummiträd som har gjort sitt dvs tömts färdigt på saven som man gör gummit utav.

Funderar på att vänta tills i mars då Tess fyller 5 år. Då hinner jag kanske åka en sväng till Singapore och där finns det massor av roliga saker :)

#  #  #  #  #

Det här bilgaraget tror jag iallfall att Viktor skulle vilja ha:Det är samma leverantör som ovan dvs miljövänligt och fått många priser runt om i världen.

Om man bor i Sverige och skulle vilja köpa en fin julklapp åt barnen så finns det massor som önskas...

Frågar du mig så säger jag KLÄDER, KLÄDER, KLÄDER!!!

Men nu är det ju inte jag som önskar... Inom kort kommer deras egna önskelista.

Kram
Sara

Inga kommentarer: