fredag 6 november 2009

Liten uppdatering

Oj vad jag är trött på att ha sjuka barn! Viktor är precis färdig med sin antibiotika kur för örat. Då drabbas Tess så hela natten har ägnats åt omvård av ledsen dotter. Hon har nu sats på samma 3-dagars medicin. Imorgon SKA de vara friska för nu orkar jag inte mer. Nu är det över 1 vecka med sjuka barn. Det får räcka för den här gången.

# # #

Tack alla goa vänner för gratulationerna på min födelsedag!! Jag blev såå glad :)
Vuxenmiddagen var mycket trevlig! Vi provade en ny Japansk restaurang som vi blev possitivt överraskade av. Dit går vi gärna tillbaks igen och förhoppningsvis fungerar min kamera lite bättre då. De tillagade maten vid bordet och kocken var väldigt duktig.

# # #

Idag har jag spenderat halva dagen med att åka runt och titta på lite olika markbitar. Igår ringde en vän och berättade om ett jätteklipp. En stor markbit som ska säljas då de är akut behov utav pengar. Det är dessa tillfällen man ska slå till, för då får man ett bra pris.

Morgondagen ska gå i samma tecken. Ut och titta på mark för vi måste bestämma oss under helgen om vi ska slå till eller inte.

# # #

Säsongen är otroligt seg och har ännu inte dragit igång trots att charterflygen har börjat komma. Det är jätte frustrerande och oroande.

# # #

Jag fick min fina orange matta utav min kära make :)
Nu ska jag försöka få min son att sova. Klockan är 21.15 och han visar ingen tendens till trötthet. Tess sover sött sedan ett par timmar tillbaks, vilket innebär en allt för tidig morgon imorgon.

Kram
Sara

Inga kommentarer: