måndag 16 november 2009

Khao Lak & Phuket

I fredags när jag hämtat upp barnen på skolan så åkte vi ner till stranden för att leka en stund. Då frågade systrarna i thaifamiljen om de fick ta med sig Tess & Viktor hem över helgen. Barnen blev glada och ville följa med dem så javisst sa jag. Vi åkte hem och packade en övernattningsväska och en timme senare blev kidsen upphämtade.

Ensam var jag kvar i huset... Jag åkte direkt ner till restaurangen och tog med mig min käre make ut på en romantiskt middag.

I lördags morse åkte vi upp till Khao Lak (Stefan behövde jobba lite) sedan åkte vi ner till Phuket och gjorde en övernattning.

Vi shoppade lite julklappar åt barnen och sedan gick vi på bio och såg filmen 2012.

Hotellet vi bodde på är nyöppnat och väldigt färgglatt... Spana in bilderna nedan!I går så hade vi en myskväll där hemma och jag gjorde en tacopaj som var så god, så god.

Om en stund ska jag åka och hämta barnen på kindergarten. Därefter ska vi åka på barnkalas. Japp, här har man barnkalas på en vardag... Barnen ser framemot det för de har en stor härlig pool som de får bada i. Vem vet, även jag kanske tar mig ett dopp då det är mycket varmt ute idag.

Inga kommentarer: