onsdag 14 mars 2012

Tiffany & CoI 18 år har jag önskat mig ett äkta Tiffany smycke. Detta har varit en fixidé som jag har haft sedan mitt år i USA. Här i Thailand kan man lätt köpa kopior av smycket men det är inte samma sak. Sedan så får jag nickelallerig utav dem så jag kan inte använda dessa ändå.

När vi var i Singapore sist så hittade jag en Tiffany butik där och blev förälskad i ett smycke. Maken lyckades på något underligt vis lura mig genom att säga att han behövde besöka toaletten. I själva verket sprang han och köpte smycket. Som jag sedan fick i julklapp.

Dessa två hjärtan symboliserar mina små bustroll. Som Viktor själv bestämt så är det lilla guldhjärtat Viktor och det stora är Tess. Igår när jag tog på mig halsbandet så upptäckte Viktor direkt att hans hjärta saknades.

Jag spenderade hela gårdagen med att leta efter guldhjärtat men det är helt försvunnet. Vår städerska var där i måndags och tyvärr så måste hon städat bort det. Jag har legat på alla fyra och letat och letat :(

Det gör ont i mitt hjärta. Jag älskade mitt halsband!

(bilderna lånade från Tiffany.com)

4 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Men åh så trist! Vem vet, det kanske har blivit lagt på ett sånt där bra ställe som man plötsligt bara hittar... Sen, när man har slutat leta?

Anna S sa...

Åååh vad surt att du inte hittar det!!
Vissa saker, som ditt halsband har ju lite extra betydelse för en.

Ha en fortsatt fin dag skorpan!

Kram

Russin sa...

men NEEEJ , attans så tråkigt.. :( hoppas hoppas det kommer fram iaf.. för det var verkligen fint..

kram

Linda sa...

Sy så trist, hoppas verkligen du hittar ditt "viktorhjärta" igen
Kramar