lördag 8 maj 2010

kl.06.04

Mamma, kan jag mata katten??

Mamma?? Sover du?? Mamma?? Får jag mata katten??


Jag är (just nu) Världens Bästa Mamma!

Tess trodde inte det var sant när jag igår hämtade henne på skolan och visade kattungen i bilen. Hon blev, för första gången, helt mållös och bara stod där och hoppade upp och ner.

På vägen hem frågade hon flera gånger om det verkligen var sant att hon hade fått en katt. Hon sa ordagrannt: -Mamma, det trodde jag aaaaaaaldrig att jag skulle få. En egen katt. En riktig!När det gäller kattbeslutet så var det faktiskt Maken som sa att vi skulle ta hem katten. Jag är ingen kattmänniska. Jag föredrar hundar med Maken har växt upp med katter i huset. Så jag förlitar mig på hans kunskap. 

Om det är en hona eller hane vet vi fortfarande inte,hahaha.

Katten äter och mår bra. Tycker nästan lite synd om katten då Tess har svårt att lämna den ifred. Ska pyssla och dona och göra det fint i kartongen.Katten har fått en kompis i form av en gosekanin samt ett fotografi på en annan katt så han/hon inte ska känna sig ensam. Vattenskålen är typ lika stor som katten...

Nu ska jag dricka färdigt mitt kaffe och sedan hoppa in i duschen. Idag står det Simskola på schemat samt åka och handla en present till kalaset kidsen ska på imorgon. Behöver även köpa en liten present till en av kontorstjejerna som idag fyller år.

Maken lär ligga till sängs idag. Han har åkt på en fruktansvärd tandvärk. I tisdags var han hos tandläkaren och det visar sig att en förkylning har satt sig i tanden då tandrötterna var superlånga. Aldrig hört talas om det tidigare. Båda jag och Viktor har en vanlig förkylning. Stefan har sin i tanden.

Kram till den som vill ha och tack för alla goa kommentarer. Det är sååå roligt!!

Kram

Inga kommentarer: