torsdag 20 maj 2010

Bangkok

 
(bilder lånade från thailändska nyhetssidor)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Inombords är jag mycket arg och ledsen. Rödskjortorna som är kvar är onda människor!

Igår på dagen så gick rödskjortornas ledare ut och sa att "de ger upp" och ledaren bad alla återvända till sina hem. Allt gick väldigt lugnt och smidigt. Rödskjortorna lämnade sina områden och man trodde att allt var lugnt. Det var lugnet före stormen!

Från att vara rödskjortor som demostrerar så vändes allt till vrede och idag klassas de som terrorister. Hur man kan sätta eld på byggnader är för mig obegripligt. CentralWorld som är ett landmärke i Bangkok har nu kollapsat. Det stora shoppingcentret sattes i eld runt 15.00 på eftermiddagen men brandkåren kunde inte komma fram till platsen pga eldstrid. Det var inte förens efter utegångsförbudet infördes kl.20.00 som brandkåren kom fram. Då var det försent.

Ni som är på semster här i söder eller ska åka ska INTE känna er rädda!! Vi har INGA som helst problem här nere. Allt är som vanligt. Solen skiner, männsikorna ler, gatorna är rena och fina.

Önskar er alla en fin torsdag,

Inga kommentarer: