fredag 14 maj 2010

Strumpornas återkomst

Jag trodde för ett tag att Viktor hade glömt bort sina strumpor. Han har inte använt strumpor på flera veckor.

Tji fick jag. Så här såg han ut när jag hämtade honom iförrgår på förskolan. Jag visste inte ens att han lagt ner ett par i väskan.
Att det just nu är 35 grader varmt här verkar inte påverka Viktors strumpbeslut...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag är det fredag och jag sitter och väntar på att min revisor ska ringa. Ringer hon så är det possitivt för då ska vi in till banken i Krabi och signera lite papper. Därefter är det förhoppningsvis bara en dryg veckas väntan kvar för att få beskedet från huvudkontoret i Bangkok.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

På tal om Bangkok. Just nu är det ingen vacker syn däruppe. Vet inte vart jag ska börja berätta om kaoset och det tråkiga våld som nu brytit ut. Vet bara att det kommer att bli mycket värre förens ljuset i tunneln syns. De kommer aldrig att lösa detta utan våld, tyvärr. Rödskjortorna kommer inte att flytta på sig.

Vi här nere märker som tur väl inte av något. Bara det vi ser och läser om på nyheterna. Här går livet vidare som vanligt. Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är hungrig då jag slarvade med frukosten.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ikväll blir det skolbänken och sedan ska jag ut och träffa min Oxford-väninna och dricka en eller två öl. Fler blir det inte, då blir jag bakis imorgon.

Trevlig fredag,
Kram


Inga kommentarer: