tisdag 18 maj 2010

XXXbollar och drömmar

Sitter här på kontoret och gör inte mycket annat än surfar rundor. Får absolut ingenting gjort.

Dagen började inte riktigt så bra. Jag drömde inatt om min älskade mamma och vaknade glad i hågen. Hoppade in i duschen och tänkte att idag ska jag ringa mamma. Klev ur duschen och gick till garderoben och det var då det slog mig. Jag kan inte ringa mamma! Mamma lever inte längre!!

Behöver jag skriva att jag blev jätteledsen? Tårarna strömmade ner för kinderna och min kära dotter var snabbt framme och kramade om mig och frågade varför jag grät och hon fyllde snabbt på sin mening med Tänker du på mormor?

Hon sprang iväg och hämtade en teckning från skolväskan och gav den till mig och sa att den kunde jag få så kunde jag ge den till mormor i himlen. Sedan ändrade hon sig och sa att det gick ju inte. Så då tyckte hon att vi kunde skicka den till Bosse och han kanske kunde ge den till mormor.

Nä, nu ska jag inte sitta här och deppa ihop.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Igår efter att jag hämtat barnen på kindergarten så chockade jag dem och frågade om vi skulle baka negerbollar chokladbollar.
De blev supergoda :-) Har inte bakat negerbollar chokladbollar på flera år. Sist Tess gjorde det var faktiskt med mormor för 2 år sedan och hon kom ihåg det.

Nu måste jag fråga dig. Säger du Negerbollar eller Chokladbollar?? Jag har alltid sagt negerbollar och kommer nog alltid att säga negerbollar. Jag är inte rasist för det!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag ska vi ha det årliga mötet på skolan. Ägarinnnan kommer dit och ska berätta vad hennes planer för nästa läsår är. Hon kommer att ge oss guld och gröna skogar i dag men det kommer aldrig att hända i verkligheten. En mer opålitlig människa får man leta efter. Vet inte vad det är för fel på henne. Hon kan bara inte hålla det hon lovar. Hon är en mycket trevlig kvinna, säkert väldigt duktig lärarinna med bra bakgrund osv men det hjälper inte. Jag har tappat respekten för henne, tyvärr.

Jag ska ändå dit och visa mitt stöd och bita mig i tungan för att inte säga något dumt. Jag är värdelös på att hålla tyst. Det hoppar grodor ur munnen på mig som jag ofta får äta upp senare. Idag ska jag sätta tejp för munnnen :-)

Nu ska jag gå äta lunch!

Önskar alla en härlig tisdag,

Inga kommentarer: