tisdag 7 februari 2012

Vad handlar jag på ebay?


Tess fyller år nästa månad och redan nu har hon börjat skriva en önskelista.

Just nu är hon tokig i Smurfarna och Smurfette och här finns det ingenting med Smurfarna. Så jag klickade hem ett nytt pennskrin, ett halsband och det hon verkligen vill ha - en Smurfette mjukdjur (att hon redan har en trillion mjukdjur redan spelar ingen roll).

Jag klickade även hem en massa Silly Bandz. Är det något som barnen där hemma har och byter med varandra? Det finns inte att få tag på här så de Tess redan har kommer ifrån Philipinerna. Nu blev jag glad när det fanns enkelt att få tag på via ebay.

Jag passade även på att klicka hem ett nytt skal till min iPhone. Jag köper bara små saker som inte väger så mycket då vikten oftast är den största kostnaden.

 
Maken köpte ett nytt objektiv till min kamera i julklapp - ett vidvinkelobjektiv. Det tog visserligen väldigt lång tid att få det så jag fick det inte fören i januari månad :)

Jag gillar ebay men det är farligt enkelt att klicka hem saker. Jag handlar även bara nya saker och från "stora säljare" där man kan se att de har många nöjda köpare. Det mesta jag handlar kommer ifrån USA eller Hong Kong.

1 kommentar:

Emma Åström sa...

Hi hi, Undrar vilken som gjorde henne så förtjust i Smurfarna... Här har smurf-yran lagt sig och odlingarna står still... Jag pustar ut och kan numera koncentrera mig på arbete istället för smurf-byn.