onsdag 1 februari 2012

Krasch

Snyft, igår kraschade min dator (igen). Den här gången tror jag tyvärr att den går till graven. Min älskade, vita VAIO, snyft.

Tur att jag har en snäll dotter som lånar ut sin. Letade lite bland hennes bilder och kan väl säga att det fanns en trillion bilder på hundvalpar och sedan en massa bilder från web-kameran.
Igår var vi och kollade barnens syn. Tess har klagat på att hon ibland ser suddigt och Viktor vet vi alla att han haft sina problem med ena ögat. Vi fick possitiva besked för båda kidsen. Ingen behöver glasögon. Viktor har ett fel som han säger ska växa bort så vi går väl dit igen om ett halvår eller så.

Igår hände det igen. En tjej kommer upp till mig och säger att hon läser min blogg. Hehe, jag blir lika ställd varje gång och vet inte riktigt vad man ska svara. Det är ju jätteroligt men samtidigt funderar jag varför man egentligen läser min blogg? Så spännande är det ju faktiskt inte. Allt handlar ju bara om mig och min familj och om vår vardag som faktiskt inte är så händelserik i mina ögon. (Eller mina fattiga barn som inte alls är så gulliga som jag tror - HAHAHA.)

Ikväll fyller pappan i min Thaifamilj år så då blir det kalas på stranden. Skönt, då slipper man tänka på middag :) Fy fabian vad jag tycker det är tråkigt att komma på middagsmaten på veckodagarna. Vad äter egentligen du och din familj? Man har ju inte så mycket tid att fixa middagen om kvällarna.

Nä, nu måste jag jobba. Allt gårdagens arbete försvann så jag får börja om från början igen. Sånt som händer! Tänker inte lägga energin på att bli arg. Det löser ju ändå inte min kraschade dator!

Kramilikram

5 kommentarer:

Helena sa...

Haha, hon är ju för rolig :o)

Anna sa...

Min dator hållet med på att lägga av :( men jag har slitit ut den i fyra år så den behöver nog vila!!

Jag gillar att planera och laga mat. Här lagar vi husmanskost!!

Och jag läser ju din blogg för att du ju är min bästis :)

Nu sover barnen ochcgör så förhoppningsvis 2 timmar till så jag ska oassa på att packa :)

Och du stumpan, du blir bara snyggare för varje år som går :)

Linda sa...

Åh, nej, hoppas du kan få räddat det du har i den. Iaf jag är väldigt dålig på att göra kopior.
Kramar

Anna S sa...

Hahaha sköna bilder på Tess :)).
Hur är det med datorn? Utom räddning? Lagad? Köpt ny?
Puss min vän

-13.5 här idag...

Emma Åström sa...

Ha ha ha!!! Gillar nr 2 på Tess! fantastisk!

Håller med dig om "vardagsmaten" åååhhh, vad jobbigt och tråkigt, blir några favoriter som man kör runt... Pastasallad med basilika och mozarella, lasagne, spagetti och köttfärssås och "det finns ingenting i kylskåpet-räddaren"... Pannkakor! Hade matkasse ett tag... Fantastiskt skönt att få mat med recept hemlevererat till dörren varannan vecka... Hmmm, borde kanske kika på det igen...

Jag läser ju också din blogg för att du är min vän <3