fredag 24 februari 2012

Försöker pigga upp mig själv

Jag gör allt för att få upp mitt humör och den här snutten fick mig att skratta.

Jag vet inte vad det är som händer just nu. Jag tycker jag skäller på barnen varje dag. Viktor gör inget annat än gråter och gråter och gnäller. Jag vet att han inte mår 100% ännu men det är ju bara så frustrerande att höra han gråta, för i mina ögon, ingenting. Jag hinner inte mer än hämta upp honom på skolan fören han börjar. Sedan fortsätter det hela kvällen.

Tess blev jag så arg på i lördags så hon fick gå in på sitt rum och jag har förbjudet henne att använda iPaden 1 vecka. Imorse när hon vaknade så sa hon att det bara var 1 dag till, sedan fick hon använda iPaden igen. För visst hade hon blivit bättre? Eller kanske inte? Kanske jag kan arbeta lite mer på att lyssna på mamma och göra som hon säger. Tack säger jag.

Jag har mått skit sedan jag var sjuk förra veckan. I dagarna 3 har jag haft tokdålig mage och nu börjar magen säga ifrån och ger mig krämpor/krampor (vad heter det?).

Igår kväll var jag på uruselt humör. Inte ens en massa choklad kunde lätta upp min argsinthet så när klockan var 21.00 bestämde jag mig för att gå och lägga mig. Jag somnade direkt.

Imorgon är det helg och vi har inget som helst inplanerat. Mitt mål är att vakna pigg, glad och full utav energi. Jag vill göra något roligt med familjen. Något som gör mina troll glada. Men vad skulle det vara? Här finns ju inget roligt att hitta på om man inte vill leka turist. Vilket jag inte vill.

Barnen vill så gärna åka ut på pappas båt men hur kul är det? Det är varmt, saltigt, gungigt och man blir bara trött. Usch vilket tråkigt inlägg och usch vad jag är tråkig. Tycker inte om att må så här.

Nu vill jag åka till Bali!

7 kommentarer:

Annna sa...

Men du stumpan så är det ibland...man kan inte vara på topp jämt!! Om kidsen gillar en bpttur kanske det är en bra ide ändå. Ta med dig en bra bok :)
På tal böcker...vad gillar kidsen för typ av böcker??

Nä alltså jag va helt säkerbpå att jag beställt tavlan..sen kom det aldrig någon och när jag letade efter bekräftelse på mail så hittade jag ingen..måste vatt helt förvillad :(((((

Det blir dop i stenbrohult bästa helg :)

Kram

Helena sa...

Så är det ju bara ibland... Det går snart över ska du se :o)

Anna S sa...

Puss på dig finaste surmulan :).
Det där blir ju tyvärr en ond cirkel. Det är som om barnen känner på sig att du inte har samma ork och tålamod och då nåste de liksom bara tjaffsa och bråka ännu mer.
Hoppas ni får en skön familjehelg och att ni hittar på nått skoj.

Pusssssssssssssss

Fru Lindholm sa...

Känner igen dem där stunderna när man bara inte orkar. Men det blir bättre! Du är inte ensam som mamma att ha varit där heller. Så kram på dig! Du har ju alltid Bali att se fram emot.

Kolle Morfar sa...

Jag hittade en sida på daton där du var med "Carl i Surin " och där var en glad och pigg Sara, Själv vaknade jag på Findlandsfärjan på tisdag morgon med feber och frossa trevlig hemfärd 12 tim, båt och buss, Hundra Kramar

LinA sa...

Man kan inte vara på topp jämt. Man måste ner på botten för att uppskatta det braiga i livet ibland :) kram!!

Benita sa...

Hoppas du är på bättre humör nu och att du hittade på något kul med din familj så att alla blev nöjda och glada. :)