torsdag 16 februari 2012

Sjukstugan fortsätter
Det var mig då ena riktiga bacillusker vi fått i vårt hus. Viktor har nu varit sjuk i en vecka. Idag var vi på Apoteket och köpte hostmedicin och vi får börja med feber nersättande igen.

Något jag missat att berätta är att även Maken varit sjuk samtidigt som mig. Något som aldrig har hänt tidigare, att båda blir sängliggandes.

Jag har fortfarande feber och jobbig förkylning men på bättrings väg.

Tess mår finnemang och har varit hos en kompis en natt och ska stanna även i natt. Skönt för henne eftersom det inte händer så mycket här.

Idag var vi inne på jobbet ett par timmar. Sedan inne i Krabi för att handla tallrikar till restaurangen. På väg hem var solen på väg ner och jag tvingade Maken att åka ner till stranden och titta. Det blev ett kort stopp. Ingen energi och sedan var den inte så fantastisk. Börjar bli kräsen :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Carina sa...

Ni får kurera er ordentligt och låta kroppen återhämta sig med tankte på att ni båda jobbar så mycket. Skickar krya-på-er hälsningar i massor och hoppas dom hjälper. Peppar-peppar så har vi klarat oss ganska så bra här, bara en envis hosta som hållt i sig bara.

Kramar till er alla
Carina

Anna S sa...

Krya på er massor!
Det är ju så drygt och så tråkigt att vara sjuk!

Min huvudvärk börjar ge med sig nu så jag ska prova ett par nya jeans kag köpte på HM idag, 99:-

Puss o kram

Annelie Gutenberg sa...

Hej! Jag tycker det ser underbart ut med solnedgången:) Vi var i Ao Nang för nästa precis 2 år sen, o jag längtar tillbaka så jag nästan dör:))Bodde på ett "Backpacker" hotell ägaren kallades för Mr Big:)),en kompis till en svensk kompis till oss,Han var suverän.Hittade till din blogg av en slump o nu kollar jag flera ggr om dagen om du skrivet nåt:)Din blogg är superbra:)),Kollar oxå på dina bilder för att se om jag känner igen mig.Längtar,längtar tillbaka.Förlåt att det blev så mkt skrivet:))

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Men gud vad jobbigt! Krya på er! :)