lördag 28 januari 2012

Till Anonym....

....Tack för din kommentar. Tyvärr delar jag inte samma uppfattning. Smaken är som baken - delad!

Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Privat pool villa":

Men du har inte råd med badkläder till "nakenfisarna"? Och varför lägga ut bilderna på dem? De är inte tillräckligt små för att vara söta utan de ser bara helt enkelt fattiga ut..

12 kommentarer:

Helena sa...

ja, stackars, stackars barn som inte har några badkläder ;o)

Anna S sa...

Usch vad fattiga dina stackars barn ser ut.
Eller INTE!!
Sötfisar är dom MED eller UTAN kläder!!
Puss o kram

Beatrice, mamma till Devin och Lili ♥ sa...

Hahaha, men jisses. Dina barn är underbart söta - med eller utan kläder! Vilken onödig kommentar. Helt sjukt.

Esmeralda71 sa...

Oj...jag blev helt ställd...vilken kommentar! Jisses...ja, ibland undrar man verkligen hur folk tänker. Eller om de ens tänker alls. Löjlig kommentar helt enkelt.

Malin N sa...

Det är väl märkligt att personen ifråga inte bara hoppar din blogg istället för att lägga ut näsvisa kommentarer! Avundsjukan lyser lång väg! I en privat pool dessutom + att du på andra bilder har ordentliga solskyddskläder visar ju bara på att denna personen är som räven du vet: sura rönnbär och allt det där! Trollfiltrera bort sådant där och låt inte sådana kommentarer förpesta fantastiska du och din fina familj! kram

Li sa...

seriöst?
Jag fattar inte varför man besvärar sig att lämna kommentarer om de inte är positiva!
Dessutom måste jag säga att jag tycker den som lämnade kommentaren har fel, dina barn är jättesöta!

Carina sa...

Det är väl härligt att barnen kan få bada naken för det går ju inte direkt överallt. Måste vara en mycket avundsjuk person som skrev det där. Klart att man ska unna sig allt om man har tillgång till privat pool vare sig man är stor eller liten. Jag tycker det var en helt underbar bild av lyckliga barn.

Ha en underbar helg och kramar i massor
Carina

Mrsfunky sa...

Jobbigt med folk som ger onödiga kommentarer. Tycker att alla får göra hur man vill och dessutom är dina barn jättesöta oavsett badkläder eller ej. Har hennes barn aldrig sprungit nakna, eller hon kanske inte ens har barn ;-)
Hoppas helgen varit bra!
Kram

Helen sa...

Men jösses, att folk måste vara så avundsjuka hela tiden och sen inte ens kunna såt för sina åsikter med sitt namn.....så dåligt. Strunta i alla såna låga människor!!!!

Det absolut härligaste som finns är ju att se barnen leka och vara så glada, och alla småbarn badar nakna precis som de gjort i alla tider :D Det som är sjukt är att man inte vågar visa såna härliga kort då det finns så mycket sjuka människor där ute i världen :/

Ta hand om dig och din familj och hoppas ni får en varm och skön dag imorgon. Är inte så lite avis på er just nu, vi har -17 och en halv meter snö :P

Kramar i massor

Emma Åström sa...

Suck... Ja ja, skit i det! Tänker inte ens lägga energi på att bemöta det...

Hälsa de små buslopporna ifrån oss!

Kram kram

Anonym sa...

Var inte oroliga! Anonym är inte avundsjuk för att åka till Thailand är väl något som vi har råd med till mans. Det har ju blivit ett svenskställe numera och tyvärr inte längre det Thailand jag besökte för många år sedan. Egentligen var det där med fattiga barn ett skämt men man kan ha åsikter om att lägga ut nakenbilder på barn och där brister omdömet även om inte några intimare delar syns........Hade du däremot visat ditt liv som eventuellt boende i Malaysia eller något land som inte har 13 svenskar på dussinet så hade jag varit oerhört avundsjuk MEN Thailand har ett underbart klimat och sagolik mat så all lycka till er. Vänliga men inte avundsjuka hälsningar från anonym MEN jag vet att det är en stående kommentar från debattörer med mindre mellan öronen än snittet. Har man en åsikt om något så är man avundsjuk och därmed anser man frågan avslutad. OK avslutad......

Raisa sa...

Avundsjuk eller inte...det som är det viktiga här är att du lägger ut bilder på dina nakna barn. Varför inte lägga ut nakenbilder på dig och din käresta? Eller är ni rädda om er integritet? Vuxna vill ha integritet men barnen får inte för de är accessoarer som ska visas upp? Hur tror du det är för ungarna att deras nakna kroppar ligger ute på en blogg? Underskatta inte hur generade ungar kan känna sig. Jag vet! Jag har hört barn säga "om mamma lade ut nakenbilder på mig skulle jag gå och hänga mig",,,,"gå i landsflykt" och mycket annat. Det är jäkligt respektlöst mot ungarna och det är det viktiga att ta upp och inte eventuellt kommentera din ekonomi. Jag är övertygad om att du lånat upp tillräckligt mycket för att få några baht över till kläder. Absolut! Jag håller med ett inlägg här där man säger att så fort en åsikt inte passar så är man avundsjuk. Jag är inte heller avundsjuk och tycker det verkar hur härligt som helst i Thailand men kan man inte ha härligt utan att exploatera sina nakna barn på en blogg? Behöver du fler läsare? Ha ha ha!