söndag 24 juni 2012

Vår midsommar i bilder

Då har man firat midsommar i Thailand oxå. Vi gjorde ett tappert försök att efterlikna den svenska. Matmässigt lyckades vi bra. Särskilt jordgubbstårtan som var så god (trots frysta jordgubbar).När det kom till midsommarstången så kom vi bara en liten bit på vägen...Däremot färdigställde vi våra kransar (som blev något för små).Vi gjorde den obligatoriska "Små grodorna" dansen där Tess totalvägrade.

Jag hade fixat ett sånghäfte där ca 4 sånger utav 20 blev sjöngda. Snappsen slank ner ändå...

Tess och Viktor fick även chansen att hålla värdparets orm, som de snabbt tackade ja till. De fick även bevittna matning av orm (levande mus släpptes in och vipps så var den uppäten). Spana in Viktors min :)


Vi hade en mysig kväll som slutade vid lagom tid, eftersom alla skulle upp och jobba nästa dag. Samt mina barn var trötta efter en dag i skolan.


4 kommentarer:

Helena (Livet på Citronodlingen) sa...

Men vilken fiiiin midsommarstång ;o)

En pojkmammas vardag - Livet på torpet sa...

ÄLSKAR eran midsommarstång :)

Jag ska shoppa hejvilt på ikea ... så gilla massor nu så vi vinner ;)

KRAM

Linda sa...

Supersnygg midsommarstång ju:)Låter so ni haft en supermysig midsommar, trots det frysta jordgubbarna, själv åt vi inga alls på midsommarafton men desto fler i går:)
Kramar

Carina sa...

Vilken fin midsommarstång, vi hade ingen alls däremot en stor bukett med hundkex, lupiner och smörblommor och naturligtvis midsommarblomster. Hade en väldigt lugnt kväll vi eftersom vi alla åt så mycket att det blev grillkoma.

Sommarkramar
Carina