lördag 19 maj 2012

Bra start av dagen.

Har fått en härlig start av lördagen. Fick vakna utav mig själv (06.40 varför på en lördag?) vilket bara det är underbart.

Nu sitter jag i lugn och ro och dricker mitt morgonkaffe. Barnen leker på deras rum och Maken sover.

Jag läste precis mina mail och fick ett riktigt positivt mail som fick mina axlar att stiga. En tung börda släppte. Mer om detta lite senare när allt är klart. Kan bara säga att jag är sååå glad.

Idag är det staff-party-dagen. Jag ska ta mitt gäng till Ao Luk och gör "Tree top climbing". Jag tar med min lilla rosa kamera så får ni se senare.

Förresten så verkar Viktor må bättre idag men jag tror att han spelar pigg för att få följa med mig till Ao Luk.

Vi har inte lyckats fixa någon som kan ta kidsen idag. Birgitta har åkt till Sicilien och hälsar på sina första små barnbarn. Tvillingtjejer :)

Thaifamiljen min är oxå upptagna. Ett av barnbarnen ligger på sjukhuset för en planerad operation. Något medfött fel som ska korrigeras. Kommer inte på vilken del i magen.

Jag tror att Viktor får stanna hemma med pappa. Och Tess får följa med mamma.

Nu vill jag att alla håller tummarna för fint väder i 1 vecka. Igår stängde jag restaurangen för byte av yttertak. Går inte så bra att byta tak om det regnar. Särskilt inte i Krabi där himlen öppnar sig och det kommer ofantliga mängde på nolltid.

2 kommentarer:

Helena sa...

Du kan skicka hit V, han kan följa med oss och titta på den där galna helgonfesten när dom springer ner för berget ;o)

Kolle morfar sa...

Lördagen var väl lite si ock så Johan åkte med till stugan vi skulle fixa sommar vattnet men det blev ej så för det sprutade bara runt väggarna och inte ur kranarn hade tänkt göra ett nytt försök i dag men det regnar i dag så ingen fixning i dag Må bra