fredag 18 maj 2012

Amazing Thailand

Tjejmiddagen blev inställd vilket var helt ok med mig. Så fort Viktor såg mig på skolan började han gråta och berättade att han haft ont i huvudet hela dagen. Nu ligger han med 39 graders feber.

Det blev en osocial kväll. En tittade på TV, den andra lekte med sin iPod, den tredje kollade på youtube på iPaden och jag var inte sen med att ta fram min iPhone. Skrämmande men alla var nöjda och glada.

Idag hände en liten komisk sak. På väg till skolan var jag tvungen att stanna och tanka på en liten lokal mack. Strax före jag kom dit började det regna väldigt mycket och sikten var dålig. När jag kör upp framför min pump började jag skratta. Där står en gigantisk elefant och kvinnan som ska tanka bilen åt mig ber mig köra fram bilen. Jag tittat på kvinnan sedan på elefanten som stirrar på mig och sedan tittar jag kvinnan igen och säger: -Det står en elefant ivägen och sedan brister jag ut i skratt igen. Ja menar hur vanligt är det att en elefant står i din väg på en bensinmack? Amazing Thailand :)

När jag försökt köra fram bilen så kom Mahuten (elefantskötaren) fram. Det visade sig att de tagit skydd från regnet.

Här kommer en dålig bild från händelsen.

2 kommentarer:

Linda sa...

Haha, ja nä här i sverige händer ju inte så ofta att man har en elefant före sig i tankkön, här uppe är en epatraktor bra mycket vanligare:)

Jodå jag är på god fot med barnen igen, tårta godis och att få vara uppe långe på kvällen löste det hela:) men fy så jag skämdes när jag kom på varför dom var uppe och grejade i köket:)

Känner mig helt klart bättre i magen, inte alls lika svullen längre, men jag måste fortsätta ta fragminsprutor i 70 dagar till:( Känns sådär men är bara att göra som dom säger. Nu hoppas vi bara vi får något för allt det här också:)

Mamma hennes gubbe och son kom och grattade mig i går, åt middag och fikade, fick lite presenter och sådär, inget avancerat men vi hade ändå en trevlig eftermiddag/kväll.

Kramkram

Kolle morfar sa...

I morgon lördag far Johan och vi till sugan garanterat inga elefanter men kanske älg elle björn ,Hoppas Viktor piggnar till så lördagen blir kul, Kramar