söndag 20 maj 2012

Staffparty 2012 kvällenIgår hade vi då vår årliga staff-fest. Jag ska börja med att säga att det blev en toppendag och att jag tror alla var jättenöjda. Jag var det iallafall. Trots att båda våra restauranger vi valt ut fick bytas till andra. Den första restaurangen (i Ao Luk) var stängd pga bröllop och den andra (Wangsai Seafood) ska jag aldrig besöka igen. Min personal var där dagen innan och gjorde en bordsreservation för hela gänget + la en deposit för att försäkra oss om att allt skulle fungera smidigt. När vi kom dit (på utsatt tid) så har de gett vårat bord till någon annan och inget annat bord kunde ges. Efter en lång väntan blev vi arga och besvikna och gick därifrån.

Vi åkte istället till KruaTara som ligger på Hat Nopparathara och det blev jättebra. Vi åt bara fisk och skaldjur. Jag tror jag åt 4 hela fina krabbor själv. Jag hoppade över ostrona, musslorna och sniglarna. Däremot tycker jag om de råa räkorna med spicy sås.

Bilder ifrån Treetop climbing får ni se imorgon. Nu ska jag och barnen gå och bada i poolen. Vi har klarblå himmel här.

1 kommentar:

Linda sa...

Låter som ni hade en toppendag med personalen, dig skulle man haft som chef, inte bjuder min mig på sånna där roligheter inte:)
Kramar