fredag 4 maj 2012

Ormrädd? Titta inte på bilderna!


 I onsdags så fick barnen äntligen gå på King Kobra Show (IGEN). Jag klarar verkligen inte av det och jag får hjärtsnörp när jag tittar på bilderna. Hade jag varit med så hade barnen och jag suttit ute på vägen och titta OCH de hade inte fått gå nära ormarna.

Vågar knappt skriva det.. Barnen klappade en Kobra. Helt idiotiskt. Men det var två glada och malliga barn som kom hem efter showen.


De som jobbar där måste vara helt galna. Utsätter sitt liv varje dag och lever på gränsen hela tiden.De har även en "Monkey show" men den hoppade de över. De fick dock träffa två små bebis apor som hoppade upp på dem. OBS! Detta är inget jag rekommendrar någon att göra med aporna som finns ute i det fria. Det är vilda apor och blir man biten så behövs rabiessprutor tas som gör attans så ont.


På tal om apor så åkte jag precis till banken och när jag kom ut från restaurangen så satt en liten apa i trädet och tittade ner på mig. Undra hur han hamnat där, mitt inne i Ao Nang.

Samtliga bilderna har jag lånat utav "Morbror Henrik".  Tack Henrik.


6 kommentarer:

susmar64 sa...

Fy för....Jag som är sjukt ormrädd...Kunde jag låta bli att titta? Näää jag drogs till rubriken;) Så modiga dina barn är:)

Kolle morfar sa...

Jag tror att jag låter bli att komentera detta. För jag vet ej om mitt mod räcker till orm kramar eller orm pussar. Tuffa ungar i alla fall. Krama dom från oss!!!

Kolle morfar sa...

Jag tror att jag låter bli att komentera detta. För jag vet ej om mitt mod räcker till orm kramar eller orm pussar. Tuffa ungar i alla fall. Krama dom från oss!!!

Helena sa...

Hmm.. det är inte samma kille som när vi var där.. Undrar vart han tagit vägen ;o)

Linda sa...

Fy för ormarna men guud så söta aporna var, hade lätt kunna ha en sådan liten som husdjur istället för hund:)
Kramar

Freedomtravel sa...

Vilka modiga ungar! Imponerad! Själv tycker jag att det är dö läskigt... Om de som jobbar utsätter sig för risker tycker jag egentligen att det är dumt (samma med krokodilshower), men så länge nån betalar för det kommer de ju att fortsätta...