fredag 17 juni 2011

Var är hon?Varje kväll före jag går och lägger mig går jag alltid in och tittar till barnen. Lägger på dem täcket som de 3 minuter senare sparkar av och ger dem en extra puss och viskar godnatt.

Igår kunde jag inte hitta Tess. Jag fick tända lamporna och jag tittade faktiskt under sängen för att se om hon var där. När jag vänder mig om ser jag henne sovandes brevid sin lillebror i hans säng. Det var så söta så jag var tvungen att knäppa ett kort på dem med iphonen.

Imorse var det en liten surpuppa som argt frågade varför jag hade flyttat tillbaka henne till hennes säng.

Idag är det fredag och jag är glad för detta. Jag är sååå trött, sååååå trött. All energi har försvunnit och jag vill bara dra ett täcke över mig och vakna utav mig själv. Känner mig lite taskig för en tjejkompis till Tess ville sova över hos oss ikväll men jag orkar inte så jag fick dra en vit lögn och säga att vi redan har planer för helgen. Ikväll är det Kumon och sedan hoppas jag på "Popcorn och Movie Time" som barnen kallar fredagkvällarna för.

Tack för alla söta och snälla kommentarer gällande gårdagens inlägg!

Danskens kommentar idag "Tycker du att du har valt rätt skor?" och så tittar han ner på mina högklackade skor som skjunker ner i leran eftersom det inatt har regnat. Jag orkade inte svara. Vet inte vad han vill att jag ska säga eller göra. Tycker han att jag ska byta skor för att gå de 50 meter för att lämna barnen, bara för att det är lite lera? Det är väl bara att putsa till dem om de blir smutsiga? Jag menar vi har ingen lera inne på min restaurang som jag ska gå omkring i de närmsta 6 timmarna.

Nä, nu är det dags att arbeta lite till. Om en timme kommer ägarinnan av skolan hit och ska berätta lite mer om skolans framtid.

Trevlig helg!
Kram
Sara

2 kommentarer:

Pranpriya sa...

Haha, han verkar inte ha så mycket för sig :)

Anna's kitchen sa...

Vad gulligt med syskonkärlek!