söndag 5 juni 2011

Spa dag

Idag har jag och min goda vän M (som jag även var med i Chiang Mai) haft en Spa dag. En riktigt lyxig sådan. Jag har varit på många olika typer av Spa och dagens upplevelse var helt klart i toppligan.

Först färgade jag ögonfransarna och M tog fotskrubb. Mina ögonfransar blev tyvärr inte så mörka. Hade inte i färgen tillräckligt länge så detta ska jag göra om senare i veckan.

Men höjdpunkten var Hot Stone Massage i 90 minuter. Jag har aldrig haft varma stenar i kombination med massagen tidigare. Detta är verkligen något jag kan rekommendera. Det var sååååååååååååå skönt. Jag åkte in och ut ur en slag koma och njöt till max i 90 minuter. Jag var så avkopplad efteråt. Helt klart värt de 1890 Baht det kostade!

Efter Spa upplevelsen åkte vi ner till stranden och åt lunch på Last Fisherman och njöt utav den svala brisen från havet.


Nu ska jag strax kalla in barnen som är ute och leker med grannbarnen. Imorgon börjar skolan igen efter 1 veckas lov.

Imorgon efter skolan kommer en klasskompis till Tess att följa med hos hem och bo här i 2-3 dagar. Hennes pappa är ensamstående och behöver hjälp då han måste genomgå en operation. Inte så kul för tjejen att vara med honom där så jag sa att jag tar hand om dottern. Det kniva med det hela är att dottern är väldigt kontrollerad av pappan och han är superstrikt mot henne. Hon är en lugn, blyg och väldigt tystlåten tjej. Jag tror att jag kan räkna på en hand hur många gånger hon har sagt något till mig. Att detta även är första gången hon sover över hos någon annan gör saken ännu intressantare. Hur ska detta gå? Håll tummarna för mig!

4 kommentarer:

Helena sa...

Du bara lyxar till det hela tiden du ;o)

Stackars tjej... hoppas det går bra och att hon inte känner sig alltför vettskrämd av situationen...

Li sa...

nej, jag blir inte avundsjuk över att läsa om sådan lyx =P
Spännande för er och för tjejen, måste vara riktigt tufft för någon så liten =(
Hoppas det går bra, jag håller tummarna och passar även på att säga att jag tycker du är otroligt snäll som bjuder in henne till er oavsett hur det går- det måste vara skönt för pappan att veta att det finns de runt omkring som bryr sig =)

Anna S sa...

Det där låter underbart!
Avslappning skulle jag behöva!
Vi får boka in oss när jag kommer och hälsar på :).

Hur gick det med det stackarsd flickebarnet?
Nathalie sov över hos en kompis själv för första gången igår. Det hade gått jättebra.

Puss

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Vad fint det ser ut!