onsdag 10 november 2010

Sunset BBQ


Härrom dagen var vi ute till havs. Vi åkte på en Sunset BBQ. En tur som jag gillar för man åker inte fören kl.11.00 på förmiddagen (så man slipper stressa på morgonen och turisterna får sovmorgon). Vi åkte till Bamboo Island som tillhör Phi Phi ö-gruppen. Revet som finns där är mycket stort och perfekt för snorkling, då revet ligger på  2-5 meters djup (beroende på tidvattnet).

Det fanns gott om tid för snorkling. Både Tess och Viktor hoppade i och följde med oss ut till revet. De har inte börjat använda mask ännu utan nöjer sig med simglasögon. Viktor var helt otrolig i vattnet. Han hoppade upp på min rygg och hängde över axeln och pekade ut fiskarna för mig. Han klämde åt med benen som en lite apa,hahaha.

Vädret var mulet hela dagen så bilderna blir lite gråa MEN vi hade en toppendag.

På vägen tillbaka så tände personalen grillen och det blev grillspett, majskolvar, pastasallad och en massa goda kalla såser.

När vi anlände till Aonangs ögrupp så gick solen ned. Den perfekta solnedgången fick vi inte men det var vackert ändå.Idag är det sista hela dagen med mormor och moster. Imorgon beger de sig till kallare breddgrader. Tess och Viktor ska få en halv ledig dag i skolan idag oxå.

Nu ska jag jobba undan så jag kan umgås med familjen i eftermiddag.

Kram

Inga kommentarer: