tisdag 30 november 2010

Trampbil & bananträd

Viktor han gillar verkligen sin trampbil. Att hela trampbilen håller på att ramla i bitar verkar inte beröra honom. Han klagade visserligen när sitsen gick sönder. Så då fick vi snickra ihop en ny i trä. Annars var allt tidigare i hårdplast. Något som torkar snabbt och vitras sönder här i solen och värmen.Vi har ännu inte fixat trädgården. Det blir ett senare projekt. Vi är lite oens om gräset kommer att överleva eller inte. Jag tror att det är förmycket skugga samt att huset saknar takränner så gräset kommer att gå sönder utav regnet. Maken tycker vi lägger gräs och löser problemen efterhand.

Det enda som idag växer i trädgården är ett gäng bananträd. Tänkte vänta till det kommer en stock med bananer och sedan efter vi skördat hugger vi ner dem. Eventuellt sparar jag en för skojs skull.Idag är det rena skitvädret här. Vaknade med regn och det verkar hålla i sig. Det enda possitiva med det är att vi brukar få många matgäster på restaurangen.

Igårkväll satte jag upp barnens paket-adventskalender. Någon bild kommer dock inte visas för den blev fruktansvärt ful,haha.

En liten fråga. Vem kommer med paket-adventskalendern? Är det mamma och pappa eller Tomten??

Inga kommentarer: