torsdag 20 september 2012

Ruggigt envisVilken ruggigt envis (stor) valp jag har. Han har nu varit vår familjemedlem i 2 månader och ger mig gråa hårstrån varje dag. Han är redan otroligt stark, envis och galen!

Idag tog jag han till stranden då han älskar att bada. Han älskar det så mycket att han inte kan kontrollera sin iver och börjar hoppa och bitas helt okontrollerbart. Får jag inte bukt på honom nu kommer jag att ha stora problem i framtiden.

Men han är väldans snäll och söt när han sover :)

Att gå ut och gå med honom är ett kapitel för sig. Hur sjutton ska jag lära honom att gå fot när det kryllar av gatuhundar på gatan som bara vill leka med honom?


Nu ska jag åka och hämta barnen på skolan. De är lite längre på skolan på Onsdagar och Torsdagar. På Onsdagar har de "Art club" och på Torsdagar "Sports Club".

Direkt efter skolan ska vi åka på barnkalas. Ska även ta med mig Galna-Dexter för att se hur han går ihop det med deras två hundar. Om det fungerar ska de vara hundvakt när vi åker till Sverige (om 85 dagar).

3 kommentarer:

Kolle morfar sa...

Om det inte funkar med hunvackten vad blir det då? Ett hund pass och en hunbiljett? Vi har haft besök av Labbar förr !!

Anna S sa...

Huvva, det låter fraktiskt jobbigt.
Det måste vara knepigt att försöka dressera honom när det finns en uppsjö av lösa hundar. Hur är han inne? Äter han fortfarande på allt?
Du ser väl alla avsnitt av "the dog whisperer". Jag älskar det trots att vi inte har någon hund :).

Trevlig helg på dig hjärtat!
KRAM

frida sa...

Jepp, går där också. Jag går beginner.. och ändå är det skitsvårt! Vad går du?