onsdag 5 september 2012

Okej, så här ligger det till.

Jag har tappat bloggsuget. Vet verkligen inte vad jag ska skriva längre. Tycker jag tjatar om samma saker hela tiden. Behöver din hjälp nu. Vad tycker du är roligt att läsa om?

 • Mig och min familj
 • Barnens skola
 • Att vara egen företagare i Thailand
 • Saker man kan göra i Krabi/Ao Nang
 • ????
Vad vill du se mera utav på bloggen?
 • Visa mer foton från Krabi/Ao Nang
 • Visa mer foton från skolan
 • Visa mer foton från restaurangen/dykcentret
 • Visa mer foton på vårt hus
 • Visa mer foton på familjen
 • ???

Saknar du något annat så säg gärna till. Måste få lite hjälp på traven.

Tack på förhand!

Kram Sara

13 kommentarer:

anna sa...

Jag förstår helt känslan då jag tycker jag tjatar och fotar om samma saker hela tiden.

Jag tycker det är roligast med allas vardag. Jag slukar alla andra som skriver om sitt liv som utlandssvensk i andra länder.

Så i princip är jag väl så tråkig att jag bara säger, kör på som förut:)

eastcoastmom sa...

Kör på som vanligt. Själv har jag bloggat - det hette dagbok på nätet för hundra år sen - i 15 års tid och nu skriver jag betydligt kortare inlägg. Jag tänker mig att jag skriver små uppdateringar för min mamma och svärmor, så de får följa vår vardag trots att vi inte bor i närheten.

Tror det är bra att tänka sig vem läsaren är. Eller är det den fd redaktören i mig som fortfarande har jobbtänk...

Kattis sa...

Allt :)

susmar64 sa...

Jag har ju inte "hängt" här så länge....Men gillar verkligen din blogg....Så som den är. Hoppas du får tillbaka lusten att skriva.
kram Susan

Helena (Livet på Citronodlingen) sa...

Ja på allt ;)

Katia sa...

jag gillar din saliga lilla blandning när du skriver. När du bloggar om lite allt mellan himmel och jord. Du har en väldigt trevlig blogg som är kul att följa. Jag gillar din blandning!

TK sa...

Tycker om att läsa din blogg just för att ni är utlandssvenskar i Asien. Du bloggar intressant som det är. Gillar att läsa om er vardag där borta, hur tråkigt du än själv tycker att det känns :) Gillar att läsa om allt från grannar till eget företagande, kulturkrocken är alltid intressant. Bonus när det är bilder på omgivningar med. Gör ingen stor grej av det så ska du se att motivationen kommer på retur snart :)

Thaison sa...

Hej TK,
Tack för dina värmande ord. Det är kommentarer som dina som gör det roligt att blogga :)

Ska försöka fortsätta som vanligt snart igen.

Helena sa...

Jag tycker att det är roligt att läsa om vardagen. Speciellt eftersom du bor i Thailand. För dig känns det kanske inte så roligt, men det är väldigt intressant att läsa om hur annorlunda allting är. Sen älskar jag att se på bilder så mer bilder! :)

Amanda sa...

Allt som har med Thailand att göra! Älskar bloggar från andra länder för att se hur en vardag och allt möjligt ser ut där! Bara skriv vad du känner för!
Skriv gärna veckans tips, tillexempel vad man måste äta när man åker ner, dricka, besöka, vad man ska tänka på. Veckans thailandstips alltså! Kulturkrockar är med ganska kul att höra om, dina erfarenheter! Många är nya och känner kanske inte till dig så väl, så gör gärna några blogginlägg om vem du är och varför du är i Thailand, din "historia". Du fixar detta! Svenskar älskar läsa om Thailand, speciellt jag, följer nog tio olika! Ha det bäst! :)

Anonym sa...

Jag håller med det där om veckans thailandstips, gärna saker man absolut inte får missa! Kan vara från överallt i Thailand! Kram! :)

Mysan sa...

Du bloggar jätte bra,och det är jätte kul och följa er familj i vardagen i thailand. En vardag som jag med drömmer om! Det men vill hamer av är väl bilder, på allt och inget :P Mer om thailand, kulturkrockar och om thailändarna. Jag har varit i thailand många gåner men aldrig i krabi så gärna lite tips om saker där eller vart som helt :) Sen är vi nog endel som inte följt din blogg ända från start och säkert missat endel, det skulle var intressant o få veta lite om hur flytten gick till, dina förstaintryck, eller dina första tid i thailand. Hur man gör och vad man ska tänka på om man funderar på att ta steget och flytta ner till thailand. Hur man öppnar företag. Mer om era företag vore med intressant!

Keep up the good work! :)

Ps skriv om du skulle behöva personal ;) eller en praktikant! Ds

Kram!

Anonym sa...

Allt :)) tycker inte du är tjatig :) kraam