torsdag 13 september 2012

En helt vanlig tråkig torsdag


Så här mysigt väder har vi just nu... not.

Sitter här själv på kontoret (om man inte räknar med en sovandes hund, som imorse åt upp min andra dekorationspumpa). Jag har absolut ingen arbetsmotivation. Jag har stirrat på samma bokföringspapper i 2 timmar. Har hunnit äta ett äckligt-thai-kexchoklad, druckit 2 koppar kaffe, kissat 2 gånger, läst aftonbladet, bloggat, läst email, fixat ny ringsignal (Bruno Mars) på mobilen och även hunnit läsa om nya iPhone 5 som jag bara MÅSTE ha.

Nu är klockan kvart i tolv och restaurangen har öppnat. Kanske ska ta en sväng och småprata med min personal och öva på min icke-korrekta-thai. Fick jättemycket läxa till på tisdag.

Ja, det kanske jag har glömt att berätta. Jag har börjat mina thailektioner igen. Sist jag gick så bad jag om att få 2-3 veckors paus för jag hade så mycket att göra på jobbet. Det var 18 månader sedan!

Nu ska jag gå 2 gånger i veckan och varje lektion är 2 timmar. Just nu tar privatlektion så det blir väldigt intensivt då man är i 100% fokus hela tiden. Den här gången ska jag inte ge upp.

Nä, dags att jobba.

1 kommentar:

Freedomtravel sa...

FY, vad vädret ser ut! Ser ut ungefär som vädret här på Island just nu... fast gissar att det är kallare här ;)