fredag 20 juli 2012

1:a valp veckan


Idag är det en vecka sedan Dexter kom till oss. En vecka med ganska sömnlösa nätter, mycket kiss-torkning och många onda nyp av hans vassa tänder. Gisses vad en liten valp kan bitas!

Det sägs att den första tiden ska valpen vara hemma och ta det lugnt. Tanken var så även här men det blev inte riktigt så. Han har deltagit i en personalfest, lekt med flera andra hundar, besökt stranden, haft sitt första möte med en katt och blivit riven i ansiktet, badat i badkar, duschat med mig (helt plötsligt så stod han bara där i duschen,hahaha), varit på restaurangen, kontoret och mycket bilåkande.

Just nu leker Tess och Viktor med honom och han är helt "speedad". Det är en kaxig och tuff hund vi fått så det gäller att visa vem som bestämmer. Trots att han är en liten kaxig valp så vågar han inte gå ner för trappor. Upp är inga problem men ner vågar han inte.

Om en stund ska vi åka och hämta en kompis till Tess och Viktor. Solen skiner ute så det blir nog en eftermiddag vid poolen.

Vi har bara lata semesterdagar med så lite inplanerat som möjligt. Vi tar dagen som den kommer :)

2 kommentarer:

Agnes sa...

Vilken goding!

Louice sa...

Vilken liten sötnos ni har fått! Hade jag inte haft en allergisk man och dessutom två allergiska barn så hade jag inte tvekat att skaffa en hundvalp, vill sååå gärna ha en hund.

Mysigt!
Kram