fredag 6 april 2012

Surfing @ Bali


Hej från ett solig och underbart avkopplande Bali!!

Igår tog jag och Maken en surflektion och det var första gången för oss båda. Jisses vad kul det var OCH så fruktansvärt jobbigt. Jag har ont i varje muskel i armar och rygg idag.

Idag har vi haft en riktigt slappedag på hotellet. Vi hyrde en "Cabana" (bungalow som ni kan se till höger på bilden nedan...lite suddigt... mer bilder kommer senare) och medan barnen var på kidsclub så låg vi och läste en varsin bok och jag somnade så gott. Verkligen semester!Efter kidsclub badade vi tillsammans i flera timmar och avslutade det hela med lite pool-bar-häng och drack några BinTang öl. En i mitt smak väldigt god och lättdrucken öl.Nu sitter vi på hotellrummet. Tanken var en trevlig middag på Hard Rock Café men då Tess klagat på ont i örat sedan lunchtid så fick vi ta och checka upp detta. Det var givetvis öroninflammation och fullt med vax. Så nu ligger hon nerbäddad. Viktor kollar på film på iPaden och vi väntar på Room Service och kvällens middag.

Vi har det underbart här!!

Kramar i massor

3 kommentarer:

Anna S sa...

Åååh så härligt ni har det!!
Är riktigt avis!
Är är det återigen bakslag i vädret. Mera snö och nollgradigt. Buhuuu!

Kram till dig cooling på surfbrädan

lillchippen sa...

Typiskt att lillskruttan blev sjuk just på semestern. Men hoppas ni har det bra i övrigt.

Anonym sa...

Wow du ser ut som ett proffs när du surfar!! Ser ut som ni verkligen myser och mår gott, det är ni verkligen värda. Hoppas Tess onda öron går över fort. Ha en fortsatt underbar semester.

Kramar
Carina