tisdag 17 april 2012

Nytt jordskalv och ny panik

Har ingen passande bild på dagens inlägg så det får bli en Bali-bild från hotellet. Även den här bilden har hotellet tagit.


Igår ringde Maken ifrån Phuket. Ett nytt jordskalv i Indonesien på 5,3 vilket fick lokalbefolkningen att åka upp på högre höjder, vilket resulterade i att Maken satt fast i bilkö. Självklart var det ingen fara men pga förra veckans händelse så är alla lite extra försiktiga och skärrade. Jag försäkrade min personal att allt var lugnt.

På tal om lugnt... Här har lågsäsongen börjat. Helt stendött i Ao Nang! Inte bra för businesserna men det kommer ju inte direkt som en överraskning. Nu hoppas vi bara att turisterna hittar tillbaks i sommar igen. Det gjorde de förra året och jag hoppas på liiite fler i år. Det hjälper till i kassan om man säger så.

Barnen är åter i skolan och jag har lyckats jobba undan ganska mycket på skrivbordet idag. Trots att jag inte går på full låga. Har liksom inte kommit in i arbetsläget ännu :)

5 kommentarer:

Anna S sa...

Vad skönt att det inte var ngn fara den här gången heller!!

Ha en fortsatt bra dag pussgurkan!

Kramar

♥ En pojkmammas vardag ♥ Tävling i bloggen ! sa...

Skönt att det inte var någon fara denna gång heller !!
Kram

Sandra sa...

Jag och min sambo kommer till thailand i sommar (12/7-1/8) och funderar över att besöka västkusten och Ao nang. Men hur är vädret? Du får ge oss lite inside info!

Russin sa...

hej gumman..
usch för dessa skalv, det är så olustigt.. vet i tusan om jag någonsin vågar fara till Thailand just för dom.. :( vet att det kanske är en överdriven tanke av mig men men..

skönt det inte blev nått med det iaf..

kraam

Linda sa...

Otäckt då det händer så fota nu:( skönt det inte var någon fara iaf.

förstår det tråkigt som företagare då säsongen är över, men jag hoppas du har rätt och att folk hittar tillbaka i sommar. Hur är vädret där när vi har sommar i sverige?

Kramar