fredag 27 april 2012

Tandfeén på besök


Igår var det åter dags för Fröken Tess att tappa en tand. Som vanligt la hon den under huvudkudden och man fick leta som en tok för att hitta den. Hon hade givetvis lagt sig över precis hela kudden. Hon ville så gärna få träffa Tandfeén.

Imorse när hon vaknade så var tanden borta och 100 Baht låg där. Då säger Tess: -Undra hur mycket pengar Tandfeén har. Hon måste ha jättemycket pengar om hon ger alla barn 100 Baht.

6 kommentarer:

Russin sa...

haha ja undra hur mycket pengar feen har, haha.. Fin hon är, ser lite lurig ut på kortet, sötisen.. :)

kramkram

Beatrice, mamma till Devin och Lili sa...

Hihi, ja du - bra fråga, Tess ;)

Esmeralda71 sa...

Haha...här tappade Elsa en tand igen häromkvällen. Jag fick lite smått panik, tandfen brukar komma med två guldtior o i min plånbok fanns inga tior alls ;) Så det var bara att snabbt låna ur en av barnens spargrisar ;) Nöden har ingen lag. Å så skynda att lägga tillbaka när man växlat till sig på affären dagen därpå :)

Katia sa...

Sötnosen! Min Lova fyller snart 7 och har inte tappat en enda tand. Hon frågar nästan dagligen när hon ska det.

Li sa...

Vad fint och klokt!!! =)
själv när jag var liten så fick jag lämna tanden i ett glas med vatten på fläkten till spisen, kanske för att det var bekvämare för tandfen och så att hon fick fortsätta vara hemlig ;)

Therese sa...

Hi hi vilken klok reflektion <3 Å vilka härliga bilder, du är ett livselexlir som ger en norrlänning som en annan ständigt sommar, sol och semestersug ;-D KRAM