måndag 16 april 2012

Nu kom 15.15 regnet

Min älskade goa Tess.
Just nu håller hon på att rensa och städa sin garderob. Hon ville ha ett jobb och tjäna pengar. 30 Baht (6 kronor) får hon, stackarn. Rena barnarbetet.


Man behöver ingen klocka här. Varje eftermiddag runt 15.15 - 15-45 börjar det att regna. Det har det gjort den senaste tiden. Inget ovanligt för den här tiden på året.

Idag blev det ingen träningsrunda. Måste köpa nya gympaskor. Har som jag skrev igår fått skoskav på insidan av hälen, på bägge fötterna. Har idag en sån där härlig träningsvärk.

Imorgon börjar barnen i skolan igen och det ser vi alla framemot. Jag älskar mina barn över allt annat men efter 2,5 vecka non-stop så har vi alla fått nog för stunden. Jag märker att de varit rastlösa de senaste dagarna och de saknar sina klasskompisar. Vi har haft ett härligt lov tillsammans men som sagt nu ska det blir skönt att komma tillbaks till vardagen igen.

Förresten så dröjer det inte mer än 4 dagar fören vi går in i semester-läge igen. Då kommer Viktors Gudföräldrar (min moster med man). Det ska bli sååå kul!!!

Nä, nu ropar dottern. Dags att kolla garderoben och betala henne ;)

4 kommentarer:

Kattis sa...

Klickar på gilla knappen ;)

Anna S sa...

O vilken fin bild på söta Tess!!
Bra att hon arbetar lite. Min lata 7 åring skulle behöva lite av Tess arbestådra :).

Kram till dig

Carina sa...

Vilken duktig tjej!!

Ha det gott
Carina

Katrin Fransson sa...

Söt och duktig tjej!