söndag 15 april 2012

Dag 2....

... och jag vaknade, snörrade på mig gympaskorna och tog samma runda som igår. En runda på 3 km som jag igår gick. Idag varvade jag att gå och springa. Målet är att kunna springa hela rundan. För andra kanske det låter som en enkel sak men inte för mig. Jag är helt värdelös på att springa. Så fort jag blir trött så stannar jag.

Har även hunnit med att klippa gräsmattan och nu vill barnen att vi går till poolen. Något jag idag inte säger nej till. Det är strålande sol och jättevarmt ute.

Hade tänkte bjuda på lite bilder från Songkran med det visar sig att jag inte kan sätta in minneskortet i min nya dator. Så ni får helt enkelt nöja er med några lånade bilder från Facebook, som mina kollegor har tagit.Nä, nu är det poolen som gäller!

4 kommentarer:

Anna S sa...

Duktigt gjort!!

Japp, Danne grillade i ösregnet. Revbensspjäll blev det.
Idag hoppas jag på massa plusgrader så att snön försvinner.
Bara 1 grad nu vid kvart i 7.
Puss o kram

Russin sa...

hej hej..

bra jobbar !!!

för mig är 3 km enormt långt.. jag håller ju med på att komma igång och springa..

har kommit till att jag orkar springa 2 km på raken.. :) är jäkligt stolt över det för jag har inte sprungit på fleeeera år..

ska ut idag med. .:) mitt problem är itne att jag inte orkar för flåset utan mina knän är problemet.. och sedan dras jag med en massa övervikt än med så jag är kanske för tung för att springa egentligen, vet itne..

kramisar

Anna sa...

Va duktig du är gumman! Vet ju att du inte direkt är känd för att vara en joggare :----)))

Linda sa...

Duktig du är som är ute och springer, och i den värmen lär det ju vara ännu jobbigare också.

Kramar