fredag 8 april 2011

Siam Ocean WorldOm ni ska åka till Bangkok med barn kan jag varmt rekommendera ett stopp på Siam Ocean World, som ligger på bottenvåningen av shopping jätten Siam Paragon.

Vi spenderade utan problem hela eftermiddagen där. Vi kom lagom till första matningen av djuren och följde sedan strömmen och fick se och höra om alla djur.Pricken var fascinerad av de stora hajarna samt uppträdet de hade för barnen. Ett uppträde med en känd tecknad figur. Det coola var att de integrerade akvariumet med showen. Titta noga på bilderna nedan så ser ni sjöjungfruar i vattnet.

 
Tess höjdpunkter under dagen var nog pingvinerna, ormen, lekhörnan samt sockervadd. Fiskarna var bara något som fanns där i bakgrunden :)

Båda gillade oxå sista biten då man går i en tunnel med fiskarna både vid sidorna och ovan än. Tyvärr blev det inga bra bilder därifrån. 

Kan varmt rekommendera detta som ett inslag under en shoppingdag. Shoppa på förmiddagen, luncha och sedan besök Siam Ocean World. Därefter kan man fortsätta shoppandet en lite stund för barnen är nöjda och följer snällt med.

Nää, nu hittade jag bara på! Så var min plan. Men så blev inte planen. Mina barn blev inte alls lugna och snälla efter akvariumet. De var antagligen spidade utav sockervadd eller övertrötta. Men roligt hade de iallafall :)

Inga kommentarer: