onsdag 27 april 2011

Jag tog dagen!


Pricken och Thaiger före läggdags ikväll.


Redan imorse vaknade jag kände att det var en tråååkig och jobbig dag. Jag har tänkt på mamma mycket den sista tiden och saknaden har varit större än normalt. Har känt mig nära till gråts och faktiskt tyckt lite synd om mig själv för att min mamma inte finns här längre.

Efter mitt inlägg imorse så beslutade jag mig för att vända dagen. Jag drack upp mitt kaffe, tog min handväska och åkte in till Krabi. Där valde jag ut nytt golvkakel till restaurangens toaletter (som ska totalrenoveras i nästa vecka), köpte mjölkersättning till Thaiger och sedan gick jag till skoaffären och köpte 2 par skor.

Lyxade till med en KFC-lunch och därefter fortsatte jag shoppingen och shoppade 3 par shorts och 1 skärp. Jag hittade en handväska (som jag inte alls behöver. Förresten så behöver jag varken de 2 par skorna eller 3 par shortsen heller) men tyvärr så var den sönder och de hade inga fler.Efter min shopping kändes allt så mycket bättre. Tänk vad lite shopping kan göra ;)

Jag åkte sedan vidare till ett PA-meeting (föräldrar möte) där vi diskuterade vad vi skulle vilja förändra och förbättre med skolan. Vi fick en lång lista på saker vi skulle vilja göra. När vi sedan åkte för att hämta våra barn blev vi alla glatt förvånade. De hade nämligen börjat riva en utav byggnaderna (som var jättedålig) och vi fick se layouten för den nya byggnaden. Det kommer att bli såå bra och vi är såå glada.

Dagen avslutades med pizza från min restaurang och nu ligger jag raklång och väntar på att nått roligt ska börja på TVn (vilket inte kommer att ske... det finns ingenting att se på).

Maken har åkt till Phuket och kommer hem på lördag igen. Barnen ligger redan sött och susar i våran säng. Jag kan ligga och titta på dem i timmar och lyssna till deras små andetag ♥

Inga kommentarer: