onsdag 12 januari 2011

Sötfisen

Viktor var så stolt när han gick till skolan igår. Han var ju inte längre en liten pojk utan han är 4 år. Snaaaart lika gammal som Tess (sa han).

Igår på dagen fick jag ett sms utav Viktors fröken där det stod så här:

"Viktor told me earlier that he's 4 so he can go to computer lesson now. I thougth he forgot about it. I used to tell him that he can only go when he is 4."

Barn kan verkligen lägga vissa saker på minnet och andra saker glömmer de så fort de gått utanför ytterdörren!

Igår efter skolan så åkte vi direkt hem och barnen gick på simskola. Tidigare gick de varje lördag, andra sidan av byn och i två olika grupper. Nu har de börjat vid poolen hemma på gatan. Så mycket skönare för när de simmar kan jag vara hemma och pyssla och behöver inte sitta där och titta på. De ska gå 10 dagar på raken. Just nu håller de på att lära sig crawla (stavas det så). Det är lite väl avancerat för Viktor men han verkar ändå tycka om det. 

Efter simskolan var det en snabbdusch och sedan ner till min restaurang där vi åt middag. Sedan blev det glasstårta och kaffe/mojito/äppeljuice beroende på åldrar och humör. 


På lördag blir det barnkalas för Viktors klass. I år ska vi vara hemma hos oss. Hoppas på fint väder så de kan bada i poolen och sedan leka i trädgården.
 

Inga kommentarer: