tisdag 26 juni 2012

Phuket förra helgen


Vår lilla korta sväng till Phuket förra helgen var väl inte riktigt avkopplande. Men det är alltid kul med ett litet avbrott från vardagen. En av anledningarna vi var där var för att besöka en av våra anställda som tyvärr var inlagd på intensiven. Nu mår hon bättre och imorgon får hon troligtvis lämna sjukhuset. Cancer är verkligen ingen rolig sjukdom!

Vi var även förbi Makens dykcenter och han fick fixa och trixa lite där. Efter detta var det mini-semester och vi började med att åka till Jungceylon shoppingcenter och bowla.


Barnen tycker det är så roligt och eftersom det inte kostar så mycket här, som hemma kan vi göra det lite oftare (25 sek/per omgång/per person samt 12 sek för skorna). Efter bowlingen åt vi glass och sedan åkte vi till hotellet och checkade in.

Det blev lite irritation i luften på vägen till hotellet eftersom vi inte hittade dit och deras karta från google var felaktig samt hotellpersonalen var inte så duktiga på att ge oss en bra vägbeskrivning. Efter många u-svängar så kom vi iallafall fram till hotellet.

Barnen bytte snabbt om till badkläder och sedan stod det bada på schemat. Det tog väl si så där en 30 minuter fören Viktor lyckas slå huvudet i rutschkanans kant och vi fick återvända till rummet. Han fick en snygg bula i panna, som dagen därpå övergick till ett stort skrubbsår.

Rutschkanan var lite feldimensionerad och som ni ser på bilden med Tess, så åker hon upp på kanten. På samma sätt åkte Viktor men slog sedan pannan i andra kanten. Sånt som händer.


Det hindrade honom inte ifrån att åka där dagen därpå.

Dag 2 badade vi som sagt i poolen sedan åkte vi till Central Shoppingcenter och gick på bio - Madagaskar 3.


Till vår stora besvikelse visades den bara på thai. Barnen ville se den så det var bara att inhandla popcorn och öva på sin thailändska i 1 1/2 timme.

Sedan var helgen slut och vi återvände till AoNang och vårt kära hem.


3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Bra avbrott i vardagen, hur som helst! Men visst blir man less när det bara finns filmer som är dubbade, samma här i Spanien...

Linda sa...

Mysigt att komma iväg på en liten minisemester.
Ni ser ut att ha haft det supermysigt. Tråkigt med Viktors bula, men ja det är sånt som händer, här ramlade ju Elliot ner från vår altan i helgen, 2 meter rakt ner ned ryggen först:(
Kramar

Beatrice, mamma till Devin o Lili sa...

Mysigt avbrott i vardagen :)
Men barnen talar väl flytande thai?