fredag 13 januari 2012

BALI

Jag är såååå glad just nu!!

Jag har bokat en drömresa för mig och familjen. Jag har bokat en resa till:


YES!! Min dröm ska äntligen få gå i uppfyllelse. Jag och Maken var på väg dit för 7 år sedan. Vi skulle ta en dyksemester men i samma veva fick vi den glada nyheten att vi väntade vårt första barn. Så Bali fick vänta och nu ska äntligen vänta få vara över. Nu blir det ingen dyksemester men det gör mig ingenting. Jag får ju åka med min underbara familj.

Jag hittade ruskigt prisvärda flygbiljetter vilket gjorde att vi kan lägga lite extra på boendet. Jag ska nog erkänna att jag vant mig vid bra och lyxigt boende och så vill jag även det den här gången.

Jag har bokat in oss på Hard Rock Hotel som erbjuder jättemycket på sitt område. Särskilt för barnen. Jag tror nämligen på att om barnen har många aktiviter och har roligt så blir även vår semester roligare och framför allt mer avkopplande.

De har en Kids Club där som verkar vara bra för mina barns ålder. Jag har redan mailat hotellet om mer info så att jag är säker på att de får plats.

Hotellet ligger nära stranden, har otroliga pooler, vattenrutchkanor, lekplats, kids club, klättervägg, spa, underhållning precis som deras restauranger har etc. Har lånat lite bilder från hotellet:


Att sedan Maken gillar Hard Rock gör ju saken ännu bättre :)

Nu längtar jag till April!!


7 kommentarer:

Maria sa...

Wow, ser helt underbart ut!!!

Anna S sa...

Apa ;)

Fru Lindholm sa...

Avis jag? Nej inte jag inte! ;-)

Fiffi sa...

Vilken härlig blogg! Och vad jag skulle behöva en semester känner jag när jag ser dina fina bilder!!
Ha en fin helg!

Helena sa...

Ser helt underbart ut!

Linda sa...

Åå, från det ena paradiset till det andra:) Bali har jag pratat om sedan jag var liten att jag gärna skulle vilja åka till, vet inte varför men det förstår jag ju nu:)
Hur länge ska ni vara borta?
Kramar

Mrsfunky sa...

Oh vad härligt med Bali =) Jag och mannen åkte dit på vår bröllopsresa år 2004 och vi älskade det. Det var en helt underbar ö och jag skulle gärna åka dit igen, men det får bli när barnen blir lite större, med tanke på hur lång flygresan är.

Kramar