onsdag 27 januari 2010

Huset vi är spekulanta på!
Här är huset vi är spekulant på. Det är ett "twinhouse" dvs parhus på 196 m2. 98 m2 på respektive våning.

Där nere är det ett stort rum som man då får göra om till ett vardagsrum, matplats samt
ett kök. Det finns en liten toalett oxå.

Där uppe finns det 3 sovrum med varsin balkong. Masterbedroom har egen toalett samt badkar m dusch. Sedan finns det en gemensam toalett med dusch för de andra 2 rummen.

Det som är nackdelen är då trädgården som jag ännu inte fått klarhet i hur stor den är. Vi snackar verkligen jätteliten trädgård men det huset vi tittar på har en extra tårtbit. Denna tårtbit kommer att bli utmätt den 8 februari utav "land department".

Ägaren av projektet håller även på att bygga en gemensam pool. Något som höjer värdet på stället 10 ggr. Eftersom Tess & Viktor fortfarande är små passar en gemensam pool perfekt. Annars skulle jag aldrig vågat lämna dem utan uppsikt på tomten.

Nästa steg är att förbereda alla papper till banken och gå och se om vi kan få låna lite pengar. Det är väldigt svårt för en utlänning att låna pengar, men ibland går det om man köper huset i företaget. Så håll tummarna för oss!

Förresten, nästa steg är inte banken utan att gå till min revisor och be henne hjälpa mig sammanställa alla 1000 dokument som banken vill ha.

Håll tummarna för oss!

Kram

Inga kommentarer: