söndag 10 januari 2010

Attbaravarasara

Attbaravarasara är ett mycket bra bloggnamn tycker jag.
Personen bakom bloggen är en underbar kvinna med ett stor hjärta! Titta bara vad söt hon är som tänker på mig:Inte trodde jag man kunde finna så snälla och underbara människor från lite bloggande :)
Ni ska bara veta hur paff jag blev när det kommer fram en trevlig man, på restaurangen, och överlämnar ett paket till mig och hälsar från Sara.
Tusen tack Sara!!!

♥ 

Nu ska jag ta och diska och sedan låsa in mig på mitt rum för att slå in lite presenter åt morgondagens födelsedagsbarn - Viktor som fyller 3 år. Kan inte fatta att han har hunnit att bli 3 år. Jisses vad tiden går fort ibland.Ikväll hade jag även tänkt att försöka ladda upp en liten kortfilm så ni kan få se Tess och Viktors dansuppträde. Se om YouTube och jag är kompisar ikväll eller inte. Det märker ni :)Planen är även att jag ska ta en lite bloggrunda och hälsa på er alla. Jag har inte varit och "hälsa på" hos er på flera veckor. Är det inte lite märkligt att bloggandet kan ge en dåligt samvete. Jag känner mig som en dålig vän för att jag inte varit inne hos er. Får du oxå en sådan känsla ibland?

Kram på er,
Sara

Inga kommentarer: